Filteren op

Prijs
13 185
meer.. minder..
meer.. minder..
Toetsen
meer.. minder..
Aansluiting
meer.. minder..
Verlichting
meer.. minder..
Multimedia-toetsen
meer.. minder..
Merken
meer.. minder..
Filter

Game toetsenborden

Een game toetsenbord is niet alleen leuk voor de RGB verlichting maar heeft ook toevoegde waarde voor jouw game ervaring. Zo zijn deze toetsenborden ontworpen voor een comfortabele positie tijdens het gamen. Ook kunnen ze extra functies bieden met het behulp van macro’s.

Mechanische game toetsenborden

Je hebt gewone game toetsenborden maar ook mechanische game toetsenborden. Deze toetsenborden zijn gevoeliger voor de invoer van de gamer. De reactie snelheid in het spel gaat omhoog en daardoor heb je ook meer kans om te winnen. 

Macro’s op je toetsenbord

Game toetsenborden ondersteunen vaak het gebruik van macro’s. Met macro’s kun je snel acties uitvoeren die normaal meerdere handelingen zijn. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van gear bij het begin van CS:GO.

Game toetsenborden

Ewent PL3350 toetsenbord USB QWERTY Engels Zwart

€ 75,00

Het Play PL3350 Gaming Toetsenbord is een robuust mechanisch gaming toetsenbord met RGB achtergrondverlichting. Het toetsenbord heeft 21 RGB achtergrond presets en 2 zelf-instelbare presets. Daarnaast heeft het toetsenbord een Windows lock toets, volledige Anti-Ghosting toetsen, 12 multimedia toetsen en programmeerbare marcro-toetsen. Beleef uren game-plezier met dit mechanische toetsenbord.

Ewent Play Gaming Keyboard illuminated US layout

€ 30,00

The Play PL3310 Gaming Keyboard is a robust metal gaming keyboard with 3 area-colour selectable illumination breathing effect. A solid gamers keyboard for hours of excellent gaming experience. The Windows lock key disables the Windows key during gaming. With the Anti-Ghosting keys you can register 19 keystrokes simultaneously. No tangled cable anymore with the tangle-free nylon braided USB cable.

Spirit of Gamer - Gaming Toetsenbord Elite K-10 - Qwerty - Membraan

€ 34,99

Het Spirit of gamer Gaming toetsenbord is ideaal voor de spelers die houden van lange gamesessies. Het toetsenbord biedt langdurige comfort, zelfs in de meest intense speelsessies. Het toetsenbord heeft een US layout en is semi-mechanisch. Verbeter je behendigheid met Anti-Ghosting SOG (19 toetsen) en versla zo elke tegenstander. Naast de anti-ghosting toetsen bevat het toetsenbord ook 12 multimedia snelkoppelingen.

Genesis Thor 300 - Mechanisch Gaming toetsenbord - Met groene verlichting, blue switches

€ 61,99

Dit mechanische toetsenbord is ideaal voor jouw! Door het consistente en precieze gevoel die mechanische toetsenborden bieden, is hij ideaal voor gamers. Dit toetsenbord is naast het gamen ook ideaal om veel mee te typen door de blauwe mechanische switch toetsen.
Heb je ook altijd problemen met de kabel van je keyboard? Niet met de Thor 300! Doordat hij een speciale kabelhouder met antislip regeling heeft ben je snel van dit probleem af