Filteren op

Prijs
10 153
Toetsen
meer.. minder..
Aansluiting
meer.. minder..
Verlichting
meer.. minder..
Multimedia-toetsen
meer.. minder..
Merken
meer.. minder..
Filter

Game toetsenborden

Een game toetsenbord is niet alleen leuk voor de RGB verlichting maar heeft ook toevoegde waarde voor jouw game ervaring. Zo zijn deze toetsenborden ontworpen voor een comfortabele positie tijdens het gamen. Ook kunnen ze extra functies bieden met het behulp van macro’s.

Mechanische game toetsenborden

Je hebt gewone game toetsenborden maar ook mechanische game toetsenborden. Deze toetsenborden zijn gevoeliger voor de invoer van de gamer. De reactie snelheid in het spel gaat omhoog en daardoor heb je ook meer kans om te winnen. 

Macro’s op je toetsenbord

Game toetsenborden ondersteunen vaak het gebruik van macro’s. Met macro’s kun je snel acties uitvoeren die normaal meerdere handelingen zijn. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van gear bij het begin van CS:GO.

Game toetsenborden

Logitech G413 toetsenbord USB QWERTY Amerikaans Engels Zwart Nieuw sale

Logitech G413 toetsenbord USB QWERTY Amerikaans Engels Zwart

€ 79,99 -€ 20,00 € 99,99

G413 is doordacht ontwikkeld, ontworpen en gemaakt om geavanceerde prestaties te bieden met de perfecte set functies. Dankzij de lichtgewicht behuizing van een sterke 5052 aluminiumlegering is de chassis dun en gestroomlijnd. Aan de onderkant zit een systeem voor het beheer van muis- en toetsenborddraden, evenals verstelbare voetjes voorzien van een stabiliserend rubberlaagje voor zorgeloos, intens gamen.

Rampage Gaming Toetsenbord KB-R66 - Rainbow achtergrond verlichting - US Layout - USB

€ 17,99

Dit toetsenbord heeft 19 Anti Ghosting toetsen. Je kan gebruik maken van complexe in-game toetsencombinatie, zonder toetsenbord lock-up. De Windows knop vergrendel functie zorgt ervoor dat je tijdens het gamen geen last hebt van deze knop, zodat je ongestoord door kan spelen. 12 multimedia sneltoetsen zijn er om bijvoorbeeld films of muziek met een simpele klik te kunnen besturen.

QPAD MK-90 Pro Gaming Mechanisch Toetsenbord FR Layout - Red Switch

€ 184,98

De MK-90 is gebouwd met een superieure kwaliteit, duurzaamheid, doordachte design en lay-out. Het beschikt over een opwindende nieuwe RGB LED-concept met een veelheid van verlichting opties en een witte plaat ingebouwd in een versterkte toetsenbord om de helderheid en het effect van de verlichting te verbeteren. Met nieuwe RGB LED kunnen gamers hun ervaring individualiseren door te kiezen voor een kleur in het spectrum en weergeven in verschillende modi.

Genesis Thor 300 - Mechanisch Gaming toetsenbord - Met groene verlichting, blue switches

€ 61,99

Dit mechanische toetsenbord is ideaal voor jouw! Door het consistente en precieze gevoel die mechanische toetsenborden bieden, is hij ideaal voor gamers. Dit toetsenbord is naast het gamen ook ideaal om veel mee te typen door de blauwe mechanische switch toetsen.
Heb je ook altijd problemen met de kabel van je keyboard? Niet met de Thor 300! Doordat hij een speciale kabelhouder met antislip regeling heeft ben je snel van dit probleem af

Genesis Thor 300 - Mechanisch Gaming toetsenbord - Met witte verlichting en rode switches

€ 61,99

Dit mechanische toetsenbord is ideaal voor jouw! Door het consistente en precieze gevoel die mechanische toetsenborden bieden, is hij ideaal voor gamers. De rode Mechanische toetsen zorgen voor een snellere klikregistratie, waardoor je beter in staat bent je concurrentie te verslaan.
Heb je ook altijd problemen met de kabel van je keyboard? Niet met de Thor 300! Doordat hij een speciale kabelhouder met antislip regeling heeft ben je snel van dit probleem af