Filteren op
Prijs
Kleur
Verlichting
Maximaal schermformaat
Merken
meer... minder
Filter

Laptop koelers

Er zijn 6 producten.

Meer over Laptop koelers

Ben jij een fanatieke gamer en speel je het liefst urenlang je favoriete game? Dan is een laptop koeler wel wat voor jou. Je laptop kan namelijk heel warm worden na een aantal uur gamen en dit is er niet bepaald goed voor. Haal een gaming laptop cooler om dit te voorkomen en extra lang door te kunnen gamen. Lees hieronder snel welke opties wij voor je in het assortiment hebben.

Laptop cooler kopen

In het heetst van de strijd krijgt ook jouw laptop het warm tijdens de game. Om dit te voorkomen en om verkoeling te bieden aan je laptop heeft Game Products verschillende laptop koelers in het assortiment. De laptop koelers hebben verstelbare laptop standaarden en hierdoor kun je altijd comfortabel gamen met je laptop. De laptop cooling moet natuurlijk niet alleen functioneren, maar ook een mooie uitstraling hebben. Er zijn verschillende uitvoeringen van de laptop koeler met verschillende verlichtingen. Ga voor de laptop koeler die past bij je gaming toetsenbord en gaming muis!

Verschillende soorten gaming laptop coolers

Game Products heeft op het moment van schrijven 11 laptop koelers te koop. Ze hebben allemaal unieke eigenschappen en het is belangrijk om te kijken welke bij jouw laptop het beste past. Hieronder staan de laptop koelers op een rijtje:

  • Cooler Master Notepal Ergostand III Notebook koeler
  • Rampage AD-RC5 Gaming laptop cooler 15 tot 17 inch
  • Rampage AD-RC8 Showy RGB Laptop Cooling pad- laptop koeler - 17,3 inch
  • Rampage notebook cooler X-Gale 6 fans en RGB verlichting AD-RX44
  • Spirit of Gamer - Laptop Cooling pad - Koeler Blade 100 - tot 15,6 inch - Blauw of Rood
  • Spirit of Gamer - Laptop Cooling pad - Koeler Blade 500 - tot 17 inch - Blauw of Rood
  • Spirit of Gamer - Laptop Cooling pad - Koeler Blade 600 - tot 17 inch - blauw
  • Spirit of Gamer Airblade 800 RGB Laptop cooling pad tot 17 inch
  • White Shark ICE MASTER GCP-33 Laptop koeler met RGB verlichting voor 15.6 inch - Zwart

Alles voor je PC

Natuurlijk is er een groot onderscheid tussen PC en laptop, maar uiteindelijk gebruiken we het allebei voor gamen. Wil je nou nog meer luxe tijdens het gamen of betere performance? Bekijk dan ook eens onze andere pc gaming accessoires. Dit is wat we voor je hebben:

Zonder zorgen gamen

Koop nu de gaming laptop cooler en heb nooit meer een hete laptop! De laptop koeler zorgt er ook voor dat je laptop sneller werkt en dat de processor niet oververhit raakt. Koop nu een laptop koeler van Game Products en word nog beter in gamen!