Filteren op
Prijs
Platform
Model controller
Aansluiting
Kleur
Merken
meer... minder
Gewicht
kg kg
Filter

Nintendo Controllers

Er zijn 21 producten.

Meer over Nintendo Controllers

Ben jij op zoek naar een Nintendo controller? Dan ben je bij Game Products aan het juiste adres. We hebben Nintendo controllers voor verschillende Nintendo platformen. Zo hebben we controllers voor de Nintendo 64, Nintendo Game Cube, Nintendo SNES, Nintendo switch en ook voor de  Nintendo switch Lite. Er zijn ook andere controllers voor de PC, voor de Playstation en voor de XBOX 360 + ONE.

Nintendo switch controller

De Nintendo Switch is erg populair geworden de afgelopen twee/drie jaar. De Nintendo Switch is ideaal, omdat je hem overal mee naartoe kan nemen. Game wanneer je zelf wilt of sluit hem aan op een groot beeld. Speel alleen of met een van je vrienden! Game Products heeft voor de Nintendo Switch een draadloze switch controller in verschillende leuke kleuren of met een leuk design. De Nintendo Switch controller is gemakkelijk te bevestigen aan je Nintendo Switch. Ze komen vaak met een polsbandje, zo kan je de draadloze switch controller om je pols hangen tijdens het gamen. De Nintendo Switch Joy controller is gemaakt om met twee mensen te spelen op de Nintendo Switch. Met de Nintendo Switch Joy controller kan je van één controller er twee maken. Ideaal voor multiplayer spellen!

Andere Nintendo controllers

Game Products heeft ook andere controllers. Zo is er een bedrade controller voor de Nintendo 64 in het grijs. De controller heeft genoeg bewegingsvrijheid met de draad van 2 meter. De controller heeft ook de trilfunctie en zorgt zo voor een realistische spelerservaring. Voor de Nintendo Game Cube is er een bedrade zwarte controller. De controller is in de stijl van een Game Cube en heeft ook een draad van 2 meter. De andere Nintendo controller bij Game Products is de bedrade Nintendo controller voor de SNES Mini in de kleur grijs.

Alles voor de Nintendo

Naast de Nintendo switch controller draadloos hebben we natuurlijk veel meer Nintendo producten in ons assortiment. We willen je namelijk de gehele ervaring meegeven als het gaat om gaming met de Nintendo switch. Natuurlijk is een Nintendo switch controller heel erg belangrijk, maar wat dacht je van onderstaande producten? Bekijk ze snel en bestel ze bij Gameproducts:

Allerlei soorten controllers

Toch nog op zoek naar een andere controller voor je Playstation, voor PC gaming of voor de XBOX? Die heeft Game Products ook in het assortiment! Of ga jij voor een van de Nintendo controllers? Ga voor de controllers met 2 meter bedrading of juist voor de draadloze switch controller. Kies de controller die bij jouw Nintendo product past en ga voor een leuke kleur of voor een leuk design!