Game Products biedt de mogelijkheid om je online aankopen thuis te laten bezorgen. Wanneer gewenst kunt je de aankoop ook afhalen bij Jacob van Dam ICT.

Verzending van je bestelling

Wanneer je de bestelling voor 16:00 op werkdagen plaatst proberen wij deze dezelfde dag te verzenden. Mocht het zo zijn dat de producten vanaf een andere locatie komen dan kan hier enige vertraging in ontstaan. Wanneer er een dusdanige vertraging ontstaan nemen wij contact met je op over de mogelijkheden.

Verzendkosten

Bestellingen met een order bedrag boven €30,00 inclusief BTW worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder het order bedrag van €30,00 dien je €6,05 inclusief BTW aan verzendkosten te betalen.

Volgen van je zending

Zodra je bestelling is verzonden ontvang je van ons een track & trace link waarmee je de zending kunt volgen.

Verpakking van je bestelling

Wij bij Jacob van Dam ICT vinden het milieu belangrijk. We weten dat een betere wereld bij onszelf begint. Daarom scheiden wij ons afval en proberen te recyclen waar mogelijk is. Wanneer wij de bestellingen gaan verzenden maken wij gebruik van verpakkingsmateriaal wat wij eerder zelf hebben ontvangen.

Dozen die wij ontvangen vanaf leveranciers hergebruiken wij in onze zendingen. Ook ontvangen wij veel vulmateriaal, dit sparen wij op en gebruiken wij weer in de zending richting onze klanten. Zo kunnen wij producten een tweede leven bieden. Wanneer deze producten ernstig beschadigd zijn gebruiken wij deze natuurlijk niet en scheiden wij deze netjes.

Afhalen bij Jacob van Dam ICT

Het afhalen van je bestelling bij Jacob van Dam ICT is gratis. Zodra je bestelling klaar staat kun je deze komen ophalen. Wanneer de producten voorradig zijn in de winkel is het zelfs mogelijk om deze dezelfde dag af te halen.

Je kunt je bestelling pas afhalen als je een afhaalbevestiging hebt ontvangen! Neem je bestelnummer mee!