Filteren op

Categorieën
meer.. minder..
Prijs
6 75
Merken
Filter

Aanbieding

Genesis Gaming Muismat M12 Midi sale

Genesis Gaming Muismat M12 Midi

€ 7,99 -€ 1,00 € 8,99

Genesis Gaming Mousepad M12 Midi heeft een zacht maar duurzaam oppervlak dat de controle en de bewegingen van de muis nog beter kan uitoefenen. De hoogwaardige materialen die worden gebruikt door Genesis verhoogt de kwaliteit van de M12 Midi. De rubberen onderkant vermijdt het uitglijden en biedt een betere grip op elke ondergrond waar de M12 Midi muismat op geplaatst. Zowel de bal en de optische muizen kunnen gemakkelijk en met uiterste precisie gebruikt worden. Dit maakt de M12 Midi muismat de betere in zijn soort.

WASDkeys M200 Ergonomische Gaming Laser Mouse sale

WASDkeys M200 Ergonomische Gaming Laser Mouse

€ 22,49 -€ 17,50 € 39,99

De WASDkeys M200 gaming muis is de muis voor de rechtshandige gamer! De no-sweat rubberen coating zorgt ervoor dat de grip nooit verloren gaat. Daarnaast beschikt de WASDkeys M200 gaming muis over een full speed usb stekker, die acht keer sneller is dan een normale usb stekker. Door de meegeleverde software, is het mogelijk voor u om uw individuele instellingen rechtstreeks te programmeren in de muis, dankzij het geheugen dat zich in de muis bevind. Zo bent u uw tegenstanders altijd een stap voor.

Ewent PL3341 muismat Zwart Game-muismat sale

Ewent PL3341 muismat Zwart Game-muismat

€ 33,99 -€ 2,00 € 35,99

De Play PL3341 Gaming Muismat met RGB-verlichting is speciaal ontworpen om nauwkeurig te gamen. Kies je favoriete breathing of running effect uit de vooraf ingestelde led presets. De muismat heeft een harde coating en is zowel geschikt voor optische als lasermuizen. De antislip onderkant zorgt ervoor dat de muismat netjes op z\'n plek blijft liggen.

Nintendo Switch Joycon Controllers - Zwart sale

Nintendo Switch Joycon Controllers - Zwart

€ 54,99 -€ 5,00 € 59,99

Dit zijn de twee Nintendo Switch Joycon controllers, met een zwarte kleur, die je zeker nodig hebt tijdens het gamen op je Nintendo Switch. De beide Joycon controllers hebben een ergonomisch ontwerp voor goede grip en beschikken over 3D Joysticks van goede kwaliteit. Ook hebben de Joycons een vibratie functie voor de extra leuke ervaringen tijdens het gamen.