Filteren op
Prijs
Toetsen
Type switch
Aansluiting
Verlichting
Multimedia-toetsen
Merken
meer... minder
Filter

Game toetsenborden

Er zijn 31 producten.

Meer over Game toetsenborden

Op zoek naar een mooi en handig game toetsenbord? Game Products heeft een ruim assortiment aan game toetsenborden! De game toetsenborden hebben leuke RGB-verlichting en leveren een toegevoegde waarden aan je game-ervaring. Deze toetsenborden zijn ontworpen voor een comfortabele positie van je handen tijdens een game. Sommige game toetsenborden kunnen extra functies bieden met het behulp van macro’s.

Soorten game toetsenborden bij Game Products

Game Products heeft een ruim assortiment aan game toetsenborden en muizen. Game Products heeft hybride mechanische game toetsenborden, mechanische game toetsenborden en membraan game toetsenborden! Maar wat is het verschil tussen deze drie en welke heb jij nodig? Als je het toetsenbord gaat gebruiken voor gamen en dagelijkse activiteiten raden we een membraan of hybride model aan. Als je puur alleen wilt gamen dan is het mechanische model de beste optie.

Mechanische game toetsenborden

De mechanische game toetsenborden zijn gevoeliger voor de invoer van de gamer, de reactie snelheid in het spel gaat dus enorm omhoog. Door de verhoogde reactie snelheid heb jij meer kans om te winnen met je game! Je game toetsenbord kan extra functies bieden met behulp van macro’s. Macro’s zijn meerdere handelingen die je in een keer kan gebruiken. Let er wel op dat je deze mag gebruiken tijdens het gamen. Je wilt natuurlijk geen ban krijgen.

Gaming toetsenbord en muis

Nu je weet welk gaming toetsenbord bij jou past is het belangrijk om een game muis aan te schaffen voor optimale prestaties in jouw favoriete game! Het grote verschil tussen een normale muis en een gaming muis is de dpi. De dpi geeft aan hoe gevoelig de muis is. Een normale muis heeft circa 1000 dpi, terwijl een gaming muis circa 5000 dpi kan hebben of zelfs meer. Een gaming muis heeft ook speciaal geplaatste knoppen om het gamen te vergemakkelijken. Kijk nu voor een gaming toetsenbord en muis om nog beter te worden in jouw favoriete games!

Maak je gaming set-up compleet

Met de producten van Gameproducts kun jij je gehele set-up naar een nieuw level brengen. Denk je nu al tevreden te zijn met jouw set-up, dan moet je toch eens kijken in ons assortiment. We hebben namelijk allerlei producten in ons assortiment die je nu nog mist. Bekijk hieronder onze opties:

Service van Gameproducts

Heb jij al een keus gemaakt? Kies voor een prachtig game toetsenbord met RGB verlichting en kies er een fijne game muis bij. Om je game muis nog beter te laten werken gebruik je een muismat. Koop nu een gaming toetsenbord en muis en blink uit in je favoriete games!