Filteren op

Prijs
18 40
meer.. minder..
Kleur
meer.. minder..
Verlichting
meer.. minder..
Maximaal schermformaat
meer.. minder..
Merken
meer.. minder..
Filter

Laptop koelers

In het heetst van de strijd krijgt jouw laptop het ook warm. Om verkoeling te krijgen voor jouw laptop hebben wij verschillende laptop koelers in ons assortiment. Dankzij de verstelbare laptop standaarden kun je altijd comfortabel gamen met jouw laptop. De laptop cooling moet natuurlijk ook mooi zijn daarom hebben we verschillende uitvoeringen met verschillende soorten verlichting.

Laptop koelers

Spirit of Gamer Airblade 800 RGB Laptop cooling pad tot 17 inch

€ 39,99

De stille ventilator koelt snel je laptop voor steeds intensievere gamesessies! Dankzij de micro-geperforeerde honingraatcoating biedt de AirBlade 800 RGB een dynamische koude luchtstroom voor maximale koeling. DE RGB LED-balken geïntegreerd aan de zijkanten bieden een ultra-gamer-stijl. Kies jouw stijl uit 7 RGB-modi: regenboog, ademhaling, laser, pixel of knipperlicht.

Media-Tech Head Buster 4 15,6" Cooling Pad

€ 21,99

Afnemende prestaties van de notebook vanwege de oververhitting is iets wat niet alleen gebeurt tijdens de hete zomer. Om te voorkomen dat een dergelijke situatie ontstaat. Media-Tech introduceert een serie van vier nieuwe modellen van de HEAT BUSTER cooling pads. HEAT BUSTERS zijn ontworpen om af te koelen en het comfort te verbeteren van het werken op een notebook met een scherm van maximaal 15.6 inch.